Reglament

IMPORTANT, per poder inscriure a menors d’edat, és imprescindible firmar el següent document. AUTORITZACIÓ MENORS CURSA 2019

DIUMENGE 4 D’AGOST DEL 2019 A LES 9:00h DEL MATÍ
REGLAMENT DE LA 14ª CURSA POPULAR CAMPI QUI PUGUI DEL PAPIOLET

 INFORMACIO GENERAL

1- La 14ª Cursa Popular Campi qui Pugui està organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys amb el suport del Club Arrabassers del Papiolet,A.C.
2-El 4 d’Agost de 2019 es celebrarà la 14ª Cursa Popular Campi qui pugui.
3- La distància serà de 10 Km, i el  circuit 85% per camí de terra i 15% per asfalt.
4a- La sortida  serà al carrer Benet Jané,24 (Plaça del poble) del Papiolet a les 9:00 hores del mati.

NOVETAT

4b-  El temps maxim per acabar la cursa sera de 1h,20 minuts.
4c-  En el Km. 5,200 el tall de temps maxim de pas sera de 42 minuts.
4d-  Tot i la descualificacio el corredor tindra tots el serveis garantits.

5- La cursa esta oberta a tothom sense fer distincions de sexe, edat, o nació sempre que s’hi estigui inscrit correctament en temps i forma.

INSCRIPCIONS

6- El preu d’inscripció de la cursa és de 12 euros amb assegurança fins el 28 de Juliol on es podrà triar talla de samarreta. A partir del 29 de juliol fins al 01 d’agost hi haurà un recàrrec de 3 € i no es podrà triar talla de samarreta.
7- Les inscripcions es podran fer del 01 de Juliol fins el 28 de Juliol, a les 23:59h. a la pagina web www.cursacampiquipugui.com, www.runedia.cat
8- En cas de que quedin places lliures, es podrà fer l’ inscripció  de la cursa amb un recàrrec de 3€ del 29 de juilol  fins 01 d’Agost al preu de 15 euros.
9-  L’organitzacio en el cas de tenir dorsals lliures es reserva la possibilitat de fer inscripcions 1 hora avanç de la sortida al preu de 18 euros.
10- La 14ª Cursa Campi qui Pugui queda limitada a 200 participants.
11- Podreu comprovar-ho a la llista d’inscrits a www.cursacampiquipugui.com, i  a www.runedia.cat
12- Telèfons de contacte:  665560587 i 666844243
13- Més informació a www.cursacampiquipugui.com ,“http://runedia.cat” i també ens podeu trobar al Facebook Cursa Campi Qui Pugui.
14- L’organització pot demanar el DNI
15- La recollida de dorsals es farà  el mateix dia de la prova fins 15 minuts abans del inici de la cursa.
16- Un cop realitzada l’ inscripció, no se’n retornarà l’import si l’atleta no hi participa per causes no imputables a l’organització.

CATEGORIES

17- Categories masculines i femenines

M1/F1 – SENIOR – Nascuts després del 1988
M2/F2 – SENIOR MASTER – Nascuts entre 1988 i 1979
M3/F3 – VETERA – Nascuts entre 1978 i 1969
M4/F4 – VETERA MASTER – Nascuts entre 1968 i 1959
M5/F5 – GRANS VETERANS – Nascuts abans del 1959

18- Perquè cada categoria sigui considerada com a tal, serà necessari un mínim de 3 participants.

EL DIA DE LA CURSA

 19- Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes.
20- Hi haurà zona d’aparcament.
21- La prova tindrà voluntaris amb bicicleta  per obrir i tancar  la cursa.
22- La cursa tindrà divers punts d’avituallament,Km 3, líquid, Km 6.liquit el km 8,5 esponja refrescant i a l’arribada líquid i sòlit.
23- L’organització comptarà amb servei primers auxilis.
24- Hi haurà grup d’animació durant la cursa.

PREMIS

25- Tindran trofeig els tres primers de la general tan masculina con femenina així com el primer, tan masculí com femení, de cada categoria.
26- A la finalització de la cursa hi haurà entrega d’ una bossa obsequi amb  productes dels nostres col·laboradors i a mes sorteig d’obsequis dels nostres patrocinadors. A la recollida del dorsal s’entregarà la samarreta tècnica commemorativa de la cursa.
27- L’organització farà entrega d’un pernil a la primera i primer classificat de la general es cas de rebaixar el record actual la prova de.

RECORDS ACTUALS

Masculi     Carles Montllor Vegas      temps 35’,39’’
Femeni      Enka Viñas Serrano          temps 45’,04’’

En el cas de no rebaixar el record de la prova, els pernils entraran en el sorteig d’obsequis.

NORMATIVA

28- L’organització de la cursa disposa del programa informàtic MDG CARRERAS pel cronometratge de la prova.
29- És imprescindible fe ús de dorsal facilitat per a la cursa i que sigui en tot moment visible.
30- L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat del participant.
31- El servei sanitari de la competició i els jutges estan facultats per retirar durant la prova: l’atleta que manifesti un mal estat físic, l’atleta que no realitzi el recorregut complet, l’atleta que no tingui dorsal o no el porti visible,l’atleta que manifesti un comportament no esportiu o es retiri en protestes davant l’organització. L’atleta que no hagi completat el recorregut oficial o que hagi comès alguna irregularitat, serà desqualificat.
32- En el moment d’inscriure’s els participants donen el seu consentiment perquè els organitzadors de la cursa tractin automàticament i nomes amb finalitat esportiva, la reproducció de fotògrafes de la prova,reproducció en vídeo, publicació de classificacions, etc., mitjançant qualsevol dispositiu i sense límit temporal.
33- Les condicions meteorològiques desfavorables no suposaran en cap cas, la suspensió de la cursa.L’organització considera que poden suposar un al·licient i un repte més a superar.
34- Les reclamacions es faran per escrit, i nomes seran acceptades fins a 30 minuts després de ser coneguda la classificació de la cursa.
35- La informació actualitzada de les classificacions oficials es podran trobar al mateix lloc de la recollida de dorsals així com a la pagina web de la cursa, www.cursacampiquipugui.com,el dia següent.
36- La cursa compte amb servei d’ambulància durant l’esdeveniment.
37– Els participants permeten explícitament, que el seu nom, cognoms, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits i a les de resultats de la cursa, si acaben la prova seguin la normativa establerta.
38- Tots els participants, pel fet d’inscriure’s, accepten aquest reglament.

Cursa Campi Qui Pugui