Reglament

IMPORTANT, per poder inscriure a menors d’edat, és imprescindible firmar el següent document. AUTORITZACIÓ MENORS CURSA 2022

DIUMENGE 7 D’AGOST DEL 2022 A LES 9:00h DEL MATÍ

REGLAMENT DE LA 16ª CURSA POPULAR CAMPI QUI PUGUI DEL PAPIOLET

 

INFORMACIO GENERAL 

1- La 16ª Cursa Popular Campi qui Pugui està organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys amb el suport del Club Arrabassers del Papiolet,A.C. 

2-El 7 d’Agost de 2022 es celebrarà la 16ª Cursa Popular Campi qui Pugui.

3- La distància serà de 10 Km, i el  circuit 85% per camí de terra i 15% per asfalt. 

4- La sortida  serà al carrer Benet Jané,24 (Plaça del poble) del Papiolet a les 9:00 hores del mati.

5- La cursa esta oberta a tothom sense fer distincions de sexe, edat, o nació sempre que s’hi estigui inscrit correctament en temps i forma.

INSCRIPCIONS

6- El preu d’inscripció de la cursa és de 12 euros amb assegurança fins el 27 de Juliol on es podrà triar talla de samarreta. A partir del 28 de juliol fins al 04 d’Agost hi haurà un recàrrec de 3 € i no es podrà triar talla de samarreta. 

7- Les inscripcions es podran fer del 1 de Juliol fins el 27 de Juliol, a les 23:59h. a la pagina web www.cursacampiquipugui.com  i  www.athleticevents.net

8- En cas de que quedin places lliures, es podrà fer l’ inscripció  de la cursa amb un recàrrec de 3€ del 28 de juliol  fins el 04 d’Agost al preu de 15 euros. 

9- La 16ª Cursa Campi qui Pugui queda limitada a 200 participants.

10- El preu de l´’inscripció anticipada serà de 12 €

11- Podreu comprovar-ho a la llista d’inscrits a www.cursacampiquipugui.com, i  a www.athleticevents.net

12- Telèfons de contacte:  665560587 i 666844243.

13- Més informació a www.cursacampiquipugui.com , www.athleticevents.net i també ens podeu trobar al Facebook Cursa Campi Qui Pugui.

14a- L’organització pot demanar el DNI

14b-  Els participants menors de 18 anys hauran d’omplir l’autorització corresponent per participar-hi que podeu trovar a la web

15- La recollida de dorsals es farà  el mateix dia de la prova fins 15 minuts abans del inici de la cursa.

16- Un cop realitzada l’ inscripció, no se’n retornarà l’import si l’atleta no hi participa per causes no imputables a l’organització.

CATEGORIES

17- Categories masculines i femenines

M1/F1 – SENIOR                                                Nascuts després del 1991

M2/F2 – SENIOR MASTER                                Nascuts entre 1991 i 1982

M3/F3 – VETERA  MASCULI                              Nascuts entre 1981 i 1972

M4/F4 – VETERA MASTER MASCULI               Nascuts entre 1971 i 1962

M5/F5 – GRANS VETERANS MASCULI            Nascuts abans del 1962

18- Perquè cada categoria sigui considerada com a tal, serà necessari un mínim de 3 participants.

EL DIA DE LA CURSA

19- Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes.

20- Hi haurà zona d’aparcament.

21- La prova tindrà voluntaris amb bicicleta  per obrir i tancar  la cursa.

22- La cursa tindrà divers punts d’avituallament,Km 3, líquid, Km 6.liquit, Km 8,5 esponja refrescant i a l’arribada líquid i sòlit.

23- L’organització comptarà amb servei primers auxilis.

24- Hi haurà grup d’animació durant la cursa.

PREMIS

25- Tindran trofeig els tres primers de la general tan masculina con femenina així com el primer, tan masculí com femení, de cada categoria.

26- A la finalització de la cursa hi haurà entrega d’ una bossa obsequi amb  productes dels nostres col·laboradors i a mes sorteig d’obsequis dels nostres patrocinadors. A la recollida del dorsal s’entregarà la samarreta tècnica commemorativa de la cursa.

27- L’organització farà entrega d’un pernil a la primera i primer classificat de la general en cas de rebaixar el record actual la prova de:

RECORDS ACTUALS

Masculi     Josep Diaz Carretero      temps 34’,29’’

Femeni      Stella Beazzutti Foglia          temps 45’,03’’

 

En el cas de no rebaixar el record de la prova, els pernils entraran en el sorteig d’obsequis.

NORMATIVA

28- La cursa serà cronometrada amb xip d’un us.

29- És imprescindible fe ús de dorsal facilitat per a la cursa i que sigui en tot moment visible.

30- L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat del participant.

31- El servei sanitari de la competició i els jutges estan facultats per retirar durant la prova: l’atleta que manifesti un mal estat físic, l’atleta que no realitzi el recorregut complet, l’atleta que no tingui dorsal o no el porti visible,l’atleta que manifesti un comportament no esportiu o es retiri en protestes davant l’organització. L’atleta que no hagi completat el recorregut oficial o que hagi comès alguna irregularitat, serà desqualificat.

32- En el moment d’inscriure’s els participants donen el seu consentiment perquè els organitzadors de la cursa tractin automàticament i nomes amb finalitat esportiva, la reproducció de fotògrafies de la prova,reproducció en vídeo, publicació de classificacions, etc., mitjançant qualsevol dispositiu i sense límit temporal.

33- Les condicions meteorològiques desfavorables no suposaran en cap cas, la suspensió de la cursa. L’organització considera que poden suposar un al·licient i un repte més a superar.

34- Les reclamacions es faran per escrit, i nomes seran acceptades fins a 30 minuts després de ser coneguda la classificació de la cursa.

35- La informació actualitzada de les classificacions oficials es podran trobar al mateix lloc de la recollida de dorsals així com a la pagina web de la cursa  www.cursacampiquipugui.com, el dia següent i a www.athleticevents.net.

36- La cursa compte amb servei d’ambulància durant l’esdeveniment.

37– Els participants permeten explícitament, que el seu nom, cognoms, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits i a les de resultats de la cursa, si acaben la prova seguin la normativa establerta.

38- Tots els participants, pel fet d’inscriure’s, accepten aquest reglament.

Cursa Campi Qui Pugui