Reglament

IMPORTANT, per poder inscriure a menors d’edat, és imprescindible firmar el següent document. AUTORITZACIÓ MENORS CURSA 2024

DIUMENGE 4 D’AGOST DEL 2024 A LES 9:00h DEL MATÍ

REGLAMENT DE LA 18ª CURSA POPULAR CAMPI QUI PUGUI DEL PAPIOLET

INFORMACIO GENERAL

1- La 18ª Cursa Popular Campi qui Pugui està organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys amb el suport del Club Arrabassers del Papiolet,A.C.

2- El 4 d’Agost de 2024 es celebrarà la 18ª Cursa Popular Campi qui pugui.

3- La distància serà de 10 Km, i el circuit 85% per camí de terra i 15% per asfalt.

4- La sortida serà al carrer Benet Jané,24 (Plaça del poble) del Papiolet a les 9:00 hores del mati.

5- La cursa esta oberta a tothom sense fer distincions de sexe, edat, o nació sempre que s’hi estigui inscrit correctament en temps i forma.

INSCRIPCIONS

6- El preu d’inscripció de la cursa és de 13 euros amb assegurança fins el 25 de Juliol on es podrà triar talla de samarreta. A partir del 26 de Juliol fins al 01 d’agost hi haurà un recàrrec de 4€ i no es podrà triar talla de samarreta.

7- Les inscripcions es podran fer del 09 de Juny fins el 25 de Juliol, a les  23:59h. a la pagina web www.cursacampiquipugui.com, i  www.athleticevents.net.

8- En cas de que quedin places lliures, es podrà fer l’ inscripció de la cursa amb un recàrrec de 4€ del 26 de Juliol fins 01 d’Agost al preu de 17 euros.

9- La 18ª Cursa Campi qui Pugui queda limitada a 200 participants.

10- El preu de l´inscripció anticipada serà de 13 €

11- Podreu comprovar-ho a la llista d’inscrits a www.cursacampiquipugui.com, i a
www.athleticevents.net

12- Telèfons de contacte: 665560587 i 666844243

13- Més informació a www.cursacampiquipugui.com i  a www.athleticevents.net. i també ens podeu trobar al Facebook Cursa Campi Qui Pugui.

14a- L’organització pot demanar el DNI

14b- Els participants menors de 18 anys hauran d’omplir i signar l’autorització per menors que podreu baixar de la nostre web i de Athletic Events.

15- La recollida de dorsals es farà el mateix dia de la prova fins 15 minuts abans del inici de la cursa.

16- Un cop realitzada l’ inscripció, no se’n retornarà l’import si l’atleta no hi participa per causes no imputables a l’organització.

CATEGORIES

17- Categories femenines i masculines:

F1/M1 SENIOR – Nascuts/des després del 1993
F2/M2 SENIOR MASTER – Nascuts/des entre 1993 i 1984
F3/M3 VETERA – Nascuts/des entre 1983 i 1974
F4/M4 VETERA – MASTER MASCULI Nascuts/des entre 1973 i 1964
F5/M5 GRANS VETERANS FEMENI – Nascuts/des abans del 1964

18- Perquè cada categoria sigui considerada com a tal, serà necessari un mínim de 3 participants.

EL DIA DE LA CURSA

19- Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes.

20- Hi haurà zona d’aparcament.

21- La prova tindrà voluntaris amb bicicleta per obrir i tancar la cursa.

22- La cursa tindrà divers punts d’avituallament,Km 3, líquid, Km 6.liquit el km 8,5 esponja refrescant i a l’arribada líquid i sòlit.

23- L’organització comptarà amb servei primers auxilis.

24- Hi haurà grup d’animació durant la cursa.

PREMIS

25- Tindran trofeig els tres primers de la general tan masculina con femenina així com el primer, tan masculí com femení, de cada categoria.

26- A la finalització de la cursa hi haurà entrega d’ una bossa obsequi amb productes dels nostres col·laboradors i a mes sorteig d’obsequis dels nostres patrocinadors. A la recollida del dorsal s’entregarà la samarreta tècnica commemorativa de la cursa.

27- L’organització farà entrega d’un pernil a la primera i primer classificat de la general en cas de rebaixar el record actual de la prova.

RECORDS ACTUALS

Masculí – Josep Diaz Carretero – Temps 34’29’’ – Any 2021
Femení – Laura Pallejà Figueras – Temps 45’01’’ – Any 2023

En el cas de no rebaixar el record de la prova, els pernils entraran en el sorteig d’obsequis.

NORMATIVA

28- La cursa serà cronometrada amb xip d’un sol ús.

29- És imprescindible fe ús de dorsal facilitat per a la cursa i que sigui en tot moment visible.

30- L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol part del circuit.

31- L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat del participant

32- El servei sanitari de la competició i els jutges estan facultats per retirar durant la prova: l’atleta que manifesti un mal estat físic, l’atleta que no realitzi el recorregut complet, l’atleta que no tingui dorsal o no el porti visible, l’atleta que manifesti un comportament no esportiu o es retiri en protestes davant l’organització. L’atleta que no hagi completat el recorregut oficial o que hagi comès alguna irregularitat, serà desqualificat.

33- En el moment d’inscriure’s els participants donen el seu consentiment perquè els organitzadors de la cursa tractin automàticament i nomes amb finalitat esportiva, la reproducció de fotògrafes de la prova,reproducció en vídeo, publicació de classificacions, etc., mitjançant qualsevol dispositiu i sense límit temporal.

34- Les condicions meteorològiques desfavorables no suposaran en cap cas, la suspensió de la cursa. L’organització considera que poden suposar un al·licient i un repte més a superar.

35- Les reclamacions es faran per escrit, i nomes seran acceptades fins a 30 minuts després de ser coneguda la classificació de la cursa.

36- La informació actualitzada de les classificacions oficials es podran trobar al mateix lloc de la recollida de dorsals així com a la pagina web de la cursa, www.cursacampiquipugui.com i www.athleticevents.net el dia  següent.

37- La cursa compte amb servei d’ambulància durant l’esdeveniment.

38- Els participants permeten explícitament, que el seu nom, cognoms, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits i a les de resultats de la cursa, si acaben la prova seguin la normativa establerta.

39- Tots els participants, pel fet d’inscriure’s, accepten aquest reglament.

Cursa Campi Qui Pugui